De kat beschikt over genezende vermogens

Bijna iedereen heeft altijd gedacht dat een kat spint omdat hij het naar zijn zin heeft, maar niets is minder waar! Er is nu uit diverse onderzoeken gebleken dat spinnen een helende kracht is. De kat beschikt over genezende vermogens, een overlevingsmechanisme dat de kat in staat stelt om zichzelf te genezen. Hart- en longziektes komen maar zelden voor bij de kat, maar ook botbreuken, gewrichtsklachten, verwondingen en pijn, lost de kat zelf op. Katten overleven vaak een val van grote hoogte en kunnen het letsel van hun val met hun eigen gespin meestal snel genezen.

 

Zelfs mensen die een kat in huis hebben lopen 30 % minder risico’s op hartproblemen, het gespin verlaagt de stress aanzienlijk. Het is daarnaast goed voor de bloeddruk, botten en pezen worden vele malen sterker, en mensen die last hebben van migraineaanvallen kunnen dit voorkomen met deze lage frequenties. Reuma in de handen kun je meestal niet meer genezen, maar je kunt de klachten wel sterk verminderen zodat deze mensen hun handen weer beter kunnen gebruiken.

 

Het is toch wonderlijk dat dit wordt bereikt door het spinmechanisme van de kat?  Er zijn altijd mensen geweest die dachten dat dit onzin was, maar de genezende werking van de lage spinfrequentie is inmiddels bewezen in meerdere onderzoeken. Wij van Diamond Fauna zijn al vele jaren geleden gaan onderzoeken hoe we gebruik kunnen maken van deze technieken (overlevingsmechanisme) waarover de kat beschikt, zodat wij dit ook bij mens en dier kunnen toepassen, en dat is ons gelukt!

 

We noemen het apparaat de ‘Spin Unit’, vanwege het uitzenden van trillingen en vibraties in dezelfde frequenties zoals de kat dit doet. Lage frequenties tussen de 20 en 40 Hz. En het werkt! Wondjes en botbreuken herstellen vele malen sneller onder invloed van deze  Spin Unit.

 

Maar ook artrose, bot- en spierproblemen verbeteren. Migraineaanvallen kun je voortaan grotendeels voorkomen, stress vermindert en je voelt je rustiger en meer ontspannen. Omdat het lastig is om de kat op schoot te leggen en op commando te laten spinnen, is er nu een goede vervanger: de Spin Unit is nu die helende power geworden.

 

De Egyptenaren aanbaden de kat niet voor niets, zei wisten allang dat de kat over genezende vermogens beschikt!

 

Natuurlijk zeggen mensen maar katten worden ook ziek, maar als we kijken hoe dat komt is het al snel duidelijk, te vaak vaccineren, wormkuren, slechte voeding met zeer giftige conserveermiddelen, ja dan zijn we kat aan het vergiftigen, dus veroorzaken wij het zelf   Nier problemen, blaasgruis komt veel voor bij katten maar dat kan ook niet anders, in brokjes is het zoutgehalte 800 tot 1000 keer zouter dan vleesvoeding, en dit eet de kat dagelijks dan kun je er op wachten dat het mis gaat.