Het echte colloïdaal zilver.

 

Voor alle huisdiereneigenaren is het vaak al te moeilijk om te beslissen wat het beste is voor je huisdieren, vooral op een markt vol producten en zogenaamde expertmeningen. Welk eten is beter?  Moet ik hen vaccinaties geven? Hoe socialiseer ik mijn hond? We willen allemaal het beste voor hen, omdat het onze plicht is om degenen die hetzelfde voor ons doen, onvoorwaardelijk lief te hebben en te beschermen. En hoewel veel mensen denken dat ze het "beste" kiezen, kan het meer kwaad dan goed doen, vooral als het gaat om het kiezen van colloïdale producten.

 

Al 21 jaar lang is en is de missie van Crystal Colloidals om alleen de beste colloïdale producten te leveren die beschikbaar zijn en daarbij hebben ze beloofd altijd al hun productiecijfers te tonen  (Voor meer info zie hier: https://www.crystal-colloidaal.nl/article-production  ). Hun kwaliteit is meetbaar en bovendien kiezen ze ervoor om de kwaliteit van hun concurrenten te meten, omdat ze geloven dat elke klant moet weten wat hij of zijn huisdier consumeert. Spiritualiteit is kiezen voor kwaliteit, elk moment van de dag. Dit is de mantra die in elke actie van Crystal uitstraalt. Hierop zullen nooit uitzonderingen zijn; hun kwaliteit zal altijd eerst komen en zij zullen altijd verantwoordelijk zijn om ervoor te zorgen dat elke consument vertrouwen heeft in zijn product.

 

Maar wat bepaalt precies de kwaliteit van Crystal Colloidals ten opzichte van de producten van haar concurrenten? Eerst en vooral, Crystal Colloidals verkoopt echt colloïdaal zilver. Veel producten die zichzelf aanduiden als "colloïdaal zilver" zijn eigenlijk ionisch zilver. Sommige van deze leveranciers hebben ook geprobeerd hun producten te labelen zoals monatomisch colloïdaal zilver (Voor meer info zie hier: https://www.crystal-colloidaal.nl/mono-atomisch ), nano zilver of zilver hydrosol, maar dit is gewoon ionisch zilver. Bovendien geven veel bedrijven nooit expliciet aan welk percentage van het totale zilver in hun product ionisch is en wat bestaat uit zilverdeeltje. Helaas is dit "colloïdale zilver" meestal 80% tot 99% ionisch en bevat het amper zilverdeeltjes.

 

Inzicht in Ionisch vs. Colloïdaal zilver

Een ion van zilver is een atoom van zilver dat een elektron mist. Vanwege dit ontbrekende elektron is het wateroplosbaar en zeer reactief met andere elementen. Dit betekent dat het klaar is om verbindingen te vormen in het menselijk lichaam en dit kan nadelige gevolgen hebben, vooral als iemand op dit product vertrouwt om een ​​inwendig probleem te behandelen. Eenmaal ingenomen,combineert het ionische zilver snel met chloor om een ​​onoplosbare verbinding te vormen die zilverchloride wordt genoemd. In het spijsverteringskanaal levert chloorwaterstofzuur de chloride- ionen die ervoor zorgen dat ionisch zilver snel zilverchloride vormt. Als er ooit ionisch zilver in de bloedbaan zou kunnen komen, zou het een grote  hoeveelheid chloride-ionen tegenkomen, omdat bloedserum rijk is aan natrium- en kaliumchloride, dat weer snel zilverchloride vormt. Dit creëert een onoplosbare verbinding in het lichaam en lost niet op. Zilverchloride wordt geëlimineerd door de nieren en via urine uitgescheiden, waardoor het volledig ineffectief wordt. Bovendien kan het consumeren van sterk geconcentreerd ionisch zilver leiden tot gevaarlijke gevolgen, zoals argyria.

 

Echt colloïdaal zilver is niet oplosbaar in water, wat betekent dat het niet kan worden opgelost. Het zal geen verbindingen in je lichaam vormen en de deeltjes worden niet aangetast door chloride- ionen. Wanneer ze worden ingenomen, zullen de zilverdeeltjes door de wanden van de dunne darm  worden opgenomen en in de bloedbaan terechtkomen, dit is waar het echte colloïdale zilver pathogenen in het lichaam kan doden.

Ionisch zilver komt zo vaak voor in de markt omdat het heel eenvoudig te maken is, het kost alleen maar een 9-volt batterij en wat zilverdraad. Het proces is een vorm van elektrolyse en produceert ionisch zilver. Misschien ken je iemand die het zelf maakt. Massaproducenten van ionisch zilver gebruiken AC-, DC-, hoogspannings- en laagspanningseenheden om deze ionische oplossingen te creëren, maar het is geen echt colloïd. Echter, deze producenten blijven hun product als een "colloïdaal zilver" labelen wanneer het grootste deel van het product ionisch is en slechts 1% -10% van het zilver in feite gesuspendeerde deeltjes zijn. Het is misleidend en het is erg moeilijk voor het publiek om de waarheid te kennen. De laboratoriumapparatuur die nodig is om te bepalen welk percentage van het totale zilverproduct ionisch en colloïdaal is, zijn duur en geavanceerd, wat betekent dat niet veel producenten hier toegang toe hebben. In sommige gevallen hebben producenten zelf geen idee wat er in hun producten zit. Daarom analyseert Crystal Colloidals elke batch die ze produceren en publiceert deze op hun website. Het is mogelijk om een ​​ionische zilveroplossing te herkennen als u weet waar u op moet letten. Als u het volgende in acht neemt, is uw oplossing ionisch:

 • De vloeistof is helder en kleurloos, net als water.
 • De fles moet van glas zijn - ionische oplossingen zullen meestal niet overleven in iets anders  dan in glas. Daarom, als een producent u vertelt dat het product alleen in een glazen fles mag zitten, kunt u er zeker van zijn dat het product ionisch is.
 • Lichtgevoeligheid - Sommige ionische oplossingen zijn gevoelig voor licht. Als een Producent u waarschuwt dat de fles niet in direct licht mag, kunt u er gerust van uitgaan dat    de oplossing meestal ionisch is.
 • U krijgt het advies om de fles te schudden voor gebruik.
 • Het product mag niet in aanraking met een metalen lepel komen.

  Voor meer info zie hier:

https://www.crystal-colloidaal.nl/article-app

https://www.crystal-colloidaal.nl/ionic

 

Deeltjesgrootte 

Een echt colloïdaal zilver product is er een waarin het zilvergehalte voornamelijk bestaat uit zilveren Nano deeltjes versus zilverionen (meer dan 50%). Bovendien is het fundamenteel om te begrijpen dat niet alle colloïdale zilverproducten op de markt dezelfde kwaliteit hebben. Het meest onderscheidende kenmerk van Crystal Colloïdaal Silver is de deeltjesgrootte van 0,65 nanometer. Crystal colloïdaal zilver bestaat voor 97% uit zilverdeeltjes met een deeltjesgrootte van 0,65 nanometer. Deze deeltjes bestaan ​​uit ongeveer 19 tot 20 atomen zilver. De resterende 3% heeft een deeltjesgrootte van 2,8 nanometer. Fysiek gezien is het onmogelijk dat kleinere zilverdeeltjes in water zweven, simpelweg omdat de natuurwetten het niet toestaan. Met andere woorden, de zilverdeeltjes in Crystal colloïdaal zilver zijn, fysiek gesproken, van de kleinst mogelijke grootte. Dit is dan ook de rede waarom de het colloïdaal zilver van Crystal van de best mogelijke kwaliteit is, zonder uitzondering. Het is de deeltjesgrootte die de effectiviteit van colloïdaal zilver bepaalt. Immers, hoe

kleiner de deeltjes, hoe meer deeltjes er per gewicht zilver zijn en hoe effectiever het colloïdale zilver zal zijn. De deeltjesgroottes van andere producten zijn ook beschikbaar op hun website voor verdere beoordeling. Het zal je misschien niet verbazen dat er geen enkele in de buurt komt in vergelijking met Crystal.

 

Voor meer info zie hier:

https://www.crystal-colloidaal.nl/article-concentration

Concentratie

Veel producten zullen je ook laten geloven dat een hoge PPM (parts per million, of hetzelfde als milligram per liter) de belangrijkste factor is bij het kiezen van een colloïdaal product. De ppm- concentratie alleen zegt niets over de kwaliteit, zoals uitgelegd in het onderstaande voorbeeld. Laten we als voorbeeld Crystal colloïdaal zilver nemen met een concentratie van 10 ppm of 10 milligram zilver per liter. Stel je voor dat we 1 zilverdeeltje van 10 milligram in 1 liter water doen. We zouden dan een zilverconcentratie van 10 ppm of 10 milligram zilver per liter water hebben. Als we datzelfde stukje zilver in miljarden minuscule zilverdeeltjes verdelen en al die colloïdale deeltjes in 1 liter water doen, dan hebben we nog steeds een vloeistof met een zilverconcentratie van 10 ppm of 10 milligram zilver per liter. Maar natuurlijk is de vloeistof met miljarden uiterst kleine deeltjes veel effectiever. Het enige verschil tussen de twee vloeistoffen is de grootte van de deeltjes waarin het 10 milligram zilver per liter is verdeeld. Dit is wat we bedoelen als we zeggen dat de concentratie van zilver in ppm, op zichzelf, heel weinig zegt over de kwaliteit van het product.

 

Naast colloïdaal zilver

 

Van colloïdaal zilver is al bewezen dat het verbluffende resultaten geeft voor bacteriële en virale infecties. Maar daarnaast zijn er nog andere colloïdale mineralen geproduceerd door Crystal Colloidals die zoveel voordelen bieden waar zowel dieren als mensen van kunnen genieten.

Hieronder staan ​​de toepassingen van deze mineralen:

 

Toepassing colloïdale zilvercrème

 • De colloïdale zilvercrème kan worden gebruikt voor alle huidaandoeningen veroorzaakt door bacteriën en schimmels.
 • Brandwonden.

Toepassingen van goud

Tegenwoordig is het aantal medische toepassingen van goud sterk gestegen. Het wordt gebruikt in chirurgische ingrepen om beschadigde bloedvaten, zenuwen, botten en vliezen te hechten. Het wordt ook gebruikt bij de behandeling van verschillende soorten kanker. Injecties met microscopische gouden pellets vertragen prostaatkanker. Eierstokkanker wordt behandeld met colloïdaal goud en lasertechnologie met gouddamp wordt gebruikt om kankercellen te detecteren en te vernietigen zonder gezonde "aangrenzende cellen" te beïnvloeden.

 

Gouden instrumenten worden dagelijks door chirurgen gebruikt om verstopte kransslagaders op te ruimen en lasertechnologie met goud biedt nieuwe levenskansen voor patiënten met een inoperabele hartziekte en tumoren. Goud is een belangrijk biomedisch hulpmiddel geworden voor wetenschappers die onderzoeken waarom het lichaam zich gedraagt ​​zoals het doet. Door een moleculaire pilaar (zoeker) te verbinden met een microscopisch klein stukje goud, kan men de bewegingen van het goud door het lichaam volgen. Omdat goud gemakkelijk zichtbaar is onder een elektronenmicroscoop, kan men de reacties op het goud in de afzonderlijke cellen bestuderen.

 

Onderzoekers zetten ook goud op DNA om het hybride genetisch materiaal in cellen te bestuderen. Ander onderzoek richt zich op het bepalen van de reactie van cellen op toxines, hitte en fysieke stress.

 

Omdat goud een biologisch goedaardig karakter heeft, gebruiken biochemici het goud in combinatie met eiwitten om nieuwe levensreddende geneesmiddelen te ontwikkelen. Goud is door de eeuwen heen bekend om een ​​direct effect op de hartactiviteit en helpt de bloedcirculatie te verbeteren. Het heeft een gunstig effect op het trage functioneren van organen, met name van de hersenen en de spijsvertering. Het wordt ook gebruikt in het geval van congestie van het glandulaire en zenuwstelsel en bij afwezigheid van coördinatie.

 

Het mechanisme dat de lichaamstemperatuur stabiliseert, kan weer in balans worden gebracht met goud, vooral in geval van koude rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten.

Colloïdaal goud heeft een stabiliserend en harmoniserend effect op alle niveaus van lichaam, hersenen en geest. Het wordt gebruikt om zowel de mentale als de emotionele toestand te verbeteren. Er zijn berichten dat het gunstig is voor meer energie, wilskracht, concentratie en libido.

 

Volgens veel studies verhoogt colloïdaal goud zowel de mentale absorptiecapaciteit als de concentratie. Het zou de mentale functies versterken door de geleidbaarheid tussen de zenuwuiteinden, door het hele lichaam en in de hersenen te vergroten.

 

Goud is een volledig natuurlijk mineraal dat niet-toxisch is en geen interactie heeft met andere  geneesmiddelen. Het wordt gemakkelijk door het lichaam getolereerd.

 

De fantastische helende eigenschappen van goud worden langzaam maar zeker herontdekt door de ontdekking van wat wetenschappers en artsen in de oudheid weten: dat goud inderdaad een zeer edel metaal is.

 

Toepassing van koper

 

 • bevordert een gezonde huid
 • ondersteunt gezond kraakbeen en regeneratie van pezen
 • speelt een cruciale rol bij de productie van cellulaire energie
 • helpt het bindweefsel in het hart en de bloedvaten te behouden
 • speelt een rol bij botvorming
 • speelt een rol in het metabolisme van de neurotransmitters norepinephrine, epinep hrine en dopamine
 • werkt als een antioxidant
 • noodzakelijk voor normaal ijzermetabolisme en de vorming van rode bloedcellen
 • Van koper is bekend dat het een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling en het onderhoud van het immuunsysteem
 • koper verhoogt het vermogen van het lichaam om ijzer te absorberen

Toepassing van Iridium

 • bevordert een beter cellulair metabolisme
 • bevordert verhoogde mentale scherpte
 • ondersteunt de regeneratie van gezond weefsel
 • helpt mogelijk om de normale celfunctie te bevorderen

 

Toepassingen van platina

 • bevordert een toename van mentale focus en concentratie
 • bevordert verhoogde mentale scherpte (alertheid)
 • ondersteunt de regeneratie van gezond weefsel van het hartweefsel, de thymus en het

gehele endocriene systeem

 • bevordert een toename van creativiteit
 • bevordert heldere dromen
 • ondersteunt de reparatie van DNA
 • bevordert verhoogd libido bij zowel mannen als vrouwen

Toepassingen van Silica

 • is een essentieel element in het lichaam
 • bevordert een gezonde huid en verjongt collageen en elasticiteit
 • vermindert de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels
 • ondersteunt een gezonde huid, kraakbeen en regeneratie van pezen
 • speelt een cruciale rol bij botvorming en collageensynthese
 • draagt ​​bij aan het behoud van het bindweefsel-geheel in het hart en de bloedvaten
 • bevordert een beter geheugen en een algemeen gevoel van welzijn
 • kan de symptomen van mentale achteruitgang gerelateerd aan leeftijd verminderen
 • draagt bij aan het verwijderen van aluminium residuen in het lichaam

 

Toepassingen van zink

 • werkt als een antioxidant
 • bevordert een gezonde huid
 • ondersteunt een gezonde kraakbeenregeneratie
 • bevordert een beter cellulair metabolisme
 • ondersteunt de regeneratie van gezond weefsel
 • helpt mogelijk om de normale celfunctie te bevorderen
 • ondersteunt verbetering van mannelijke prestaties
 • ondersteunt een gezond immuunsysteem

 

Contact

Crystal Colloidals is altijd beschikbaar voor vragen over colloïdale mineralen of als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product voor u en uw huisdier. Ze zijn al 21 jaar actief in de colloïdale industrie en hebben diepgaande kennis en ervaring voor alle product gerelateerde vragen. Neem gerust contact met ze op, geef feedback of laat hen weten hoe hun producten u en uw huisdier hebben geholpen.

 

Cees Lameijn