Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Gebruik van Diamond Fauna

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Diamond Fauna zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Voorbeeld creatie garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Diamond Fauna wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer Diamond Fauna links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door hen worden aanbevolen. Diamond Fauna aanvaard geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Diamond Fauna niet altijd nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Diamond Fauna behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Diamond Fauna of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Diamond Fauna behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

 
 

 

 

 

 

 

 

Reclame maken op deze website

Reclame maken op deze website kan met artikelen die met honden of katten te maken hebben.  De eetbare producten moeten voldoen aan een aantal regels; het moet veilige, verantwoorde en gezonde dierenvoeding zijn.  De voeding mag geen conserveermiddelen, kleur-,  geur-  en smaakstoffen bevatten.  Kortom, het moet puur natuur zijn!

Voor producten zoals loopbanden, hondenspeelgoed, halsbanden & riemen, hondenvoeding, hondenhokken & -rennen is dit een zeer goede website voor uw reclame. Ook voor bijvoorbeeld dierenfysiotherapeuten, of behandelaars in soortgelijke (alternatieve) vakgebieden is dit een zeer geschikt medium om bekendheid te geven aan uw bedrijf, of visie. Diamond Fauna heeft per maand 20.000 bezoekers die op zoek zijn naar oplossingen voor hun viervoeter.

Diamond Fauna doet alles belangeloos. Wij geven dagelijks veel persoonlijke adviezen aan hondenbaasjes   Het is een website met als doel het geven van eerlijke hondeninformatie.  Hier komen vrijwel alleen hondenbaasjes op sitebezoek omdat ze bepaalde problemen hebben met hun geliefde huisdier en er alles aan willen doen om dit op te lossen.

 

Prijzen voor een banner op de homepagina  met een link naar uw website

Per jaar                   €  275,00  exclusief    21%  btw

 

Omdat ons team uit vrijwilligers bestaat zijn de advertentie kosten voor u ook betaalbaar gehouden. Wilt u meer weten over adverteren neemt u dan contact met ons op 

Email :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Of Telefonisch  0478 85 11 07 

 

Met vriendelijke groet,
Het Diamond Fauna Team 

Cees Lameijn

Artrose, HD, Spondylose is goed op te lossen met een paar maandjes kan de hond weer rennen ! 

Gewoon met vitamine D3 en Omega 3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort verkopen wij ook honden hokken met een lange levensduur !

Vlooienmiddelen zijn gevaarlijk