Wij helpen uw hond gratis van alle gewricht problemen af !! 

      

 

Conwenna hondenkennel & dagopvang     

 

Al zeker 15 jaar heeft Conwenna zich gespecialiseerd in hondengedrag en verzorgd op kleine schaal opvang voor honden. Deze kennel, is zeer divers en kan niet gekwalificeerd worden als 13 in een dozijn.

Conwenna is een kleinschalige kennel, voor “ieder wat wils”. De honden worden in huiselijke kring opgevangen. Wij hanteren geen uitloop rennen, doorgaans lopen alle honden lekker los in roedels op ruime weides. Gemiddeld 6-8 uur per dag. Dit is wel afhankelijk van een aantal factoren: het weer, fysieke gesteldheid van de hond, leeftijd en wat de hond gewend is, etc.

Ook kunt u hier terecht voor de dagopvang van uw hond. Uw hond loopt tijdens onze dagopvang heerlijk veel buiten en tussendoor kan hij tijdens rust van een botje of maaltijd genieten. Ook kunt u voor de dagopvang de Fit&Sportief Special boeken.

Er is geen vaccinatie plicht als uw hond sociaal is en met andere honden goed overweg kan, die leven dan in een huiselijke kring, heeft u een hond die minder sociaal is en in een kennel moet slapen is er alleen een titer bepaling noodzakelijk

Loes van der Veen is gedragstherapeut,  en heeft dit concept (huiskameropvang)  ontwikkeld en is een groot succes, honden niet achter de tralies maar vrijheid,  u op vakantie de hond ook !!

 

Conwenna hondenkennel & dagopvang

Tielsestraat 235
6673 AD Andelst                          Naar de website van Conwenna   klik hier

 

Conwenna hondenkennel & dagopvang is hond OKE

 

 

 

 

Share