Wij helpen uw hond gratis van alle gewricht problemen af !! 

Waarom word een hond ziek

 Waarom word een hond ziek ?

Als eerste is commercieel voer zoals brokken, blikvoer en diners  een zeer ongezonde hap voor uw hond, het betreft afval uit onze maatschappij, maar dit even terzijde. Dierenartsen zeggen weliswaar dat dit goede voeding is omdat er vitamines en mineralen zijn toegevoegd , maar het betreft hier chemische voeding, supplementen die niet goed zijn.

Maar het grootste probleem met commerciële voeding is dat de hond een maagzuur waarde PH-6 krijgt hiervan. Waarde PH-6 is bijna neutraal en dus waterig en dit leidt onherroepelijk tot ziektes omdat schadelijke bacteriën, parasieten en andere ziekmakers gewoon kunnen overleven in de maag van de hond en dus schade aan kunnen richten waardoor de hond in de problemen komt.

Roofdieren ( Carnivoren ) dus ook uw hond of kat moeten een maagzuurwaarde PH-1 hebben om gezond te kunnen blijven. Een PH-1  zuurwaarde is zuur tot extreem zuur wat bijna te vergelijken is met zoutzuur. In dit extreme zuur kunnen bacteriën, parasieten en andere ziekmakers niet overleven, alle ziekmakers worden direct gedood en kunnen dus geen schade meer aanrichten.

Een extreem zuur in de maag is ook wel nodig omdat honden overal aan lopen te snuffelen, eten soms ontlasting van andere dieren, of eten rommeltjes op van de straat. Bij een hond die een PH-1 waarde heeft is dit geen probleem en wordt hier niet gauw ziek van, een hond met een waterig maagzuur  PH-6 komt hierdoor onherroepelijk van in de problemen.

Daarnaast heeft een hond een PH-1 waarde nodig om rauw vlees en botten te kunnen verteren, in dit zuur lossen botten gewoon op. Rauw vleesetende honden hebben een zuurwaarde PH-1 zoals het hoort. Dierenartspraktijken zitten vol met ziek gemaakte honden, dit zijn honden die commerciële voeding eten. Vlees etende honden komen zelden of nooit bij een dierenarts en zo hoort het ook.

Veel hondenbaasjes vragen zich af waarom zijn hond toch steeds problemen heeft en dan naar de dierenarts moet met problemen zoals diarree, braken, jeuk, ontstekingen op de huid, oren, bek, poten, nierproblemen, epilepsie enz. Wat het baasje niet weet is dat hij het zelf heeft veroorzaakt door voeding ( rotzooi ) te geven die de natuur nooit heeft voorgeschreven aan de hond.

We moeten meer luisteren naar de natuur i.p.v. naar de dierenarts en brokken- fabrikanten. Van moedernatuur krijgt u altijd een eerlijk antwoord zoals het hoort, dat kunnen wij van dierenartsen en fabrikanten toch niet zeggen, dit zijn commerciële bedrijven waar veel geld verdiend moet worden aan brokken, blikvoer, diners,  medicijnen zoals pillen, poeders, smeerseltjes, vlooienmiddelen, wormkuren. Onthoud een ding goed, dierenartsen leven van zieke honden dat is hun business, gezonde honden leveren niet veel op.

Laat je niet leiden en misleiden,  en geloof niet alles wat ze zeggen want het meeste berust op onwaarheden die op niets gebaseerd zijn.  Dierenartsen hebben veel te weinig verstand van hondenvoeding, en omdat ze er flink aan verdienen, bestaat er voor hun geen reden of zich daar eens in te verdiepen.

Rauwe vleesvoeding is de sturende factor om  de hond gezond te maken en te houden, en dat zal tevens de levensverwachting aanzienlijk verlengen. Als u rauwe vleesvoeding niet ziet zitten is diepvries vlees een goed alternatief, zoals Haaksbarf, Carnibest, Farmfood fresh, Duck enz ook dat is prima verse voeding voor uw hond

U kunt hier het gratis E-book lezen of downloaden

Fauna team

Share