Wij helpen uw hond gratis van alle gewricht problemen af !! 

Hebben dierenartsen wel het beste voor met uw hond

  

 

Ja dat zou wel moeten natuurlijk maar helaas de helft van de dierenartsen in Nederland nemen het niet zo nou en vaccineren er ieder jaar op los en veroorzaken hiermee veel ellende zoals epilepsie, kanker, nier problemen, jeuk en huidaandoeningen en veel meer.

 

Epilepsie komt veel voor veroorzaakt door de vaccins ( die onnodig zijn )  Kanker bij honden is de afgelopen jaren met maar liefst 50 % toegenomen, veroorzaakt door de vaccins. Nier en lever schade  komt steeds vaker voor, veroorzaakt door de vaccins

 

Jeuk en huid aandoeningen is enorm momenteel veroorzaakt door de vaccins, en slechte voeding die de dierenartsen adviseren dit is het allerbeste voor uw hond ?   De meeste dierenartsen verkopen Royal Canin omdat dat zo goed zou zijn voor uw hond ? maar helaas deze voeding is slecht en bevat het uiterst giftige BHA conserveer middel, kanker verwekkend, en verzwakt het afweersysteem en draagt bij aan een slechte darmflora, hoe zo dit is het allerbeste voor uw hond ?

 

Dierenartsen leven van zieke huisdieren, ziekmakende brokken, blikvoer, diners, vaccins, wormkuren, vlooien middelen, kauwsticks, medicijnen. En antibiotica, Prednison en maagzuurremmers de prijspakkers blijkbaar want die worden voorgeschreven voor simpele dingen die je heel makkelijk kunt oplossen middels vitamine en betere en gezonde voeding, maar helaas dat doen ze nooit. Gezonde vleesvoeding, vitamines en mineralen komt in hun boekje niet voor, terwijl dat juist het belangrijkste is om problemen op te lossen

 

Er draaien honderden biochemische processen in het lichaam van de hond die hebben allemaal de juiste brandstof nodig, vitamines en mineralen  dat is de brandstof, die moet je weer aanvullen dan gaan de problemen over, dit kun je nooit oplossen met medicijnen en antibiotica, maar ja ze hebben niets anders dan speciale brokken en medicijnen  Dierenartsen moeten natuurlijk ook geld verdienen dat kan niet anders maar moet dat op zo’n  manier ?  Ze weten dat jaarlijks vaccineren niet nodig is en veel ellende veroorzaakt maar dat interesseert ze blijkbaar niets, verkopen ziekmakende brokken, blikvoer en diners terwijl ze goed weten dat dit slecht is.

 

We mogen toch wel aannemen dat een dierenarts een passie heeft voor dieren en het leuk vind om met dieren te werken, helaas dat was vroeger zo momenteel draait alles om geld  Vraag me wel eens af, als je zulke praktijken erop na houd krijg je dan geen gewetens gevoelens, blijkbaar niet ze blijven gewoon door gaan, het baasje moet veel betalen en de hond heeft maanden lang ellende, alles word geprobeerd speciale dure brokken, antibiotica, prednison terwijl ze goed weten dat dit niet werkt.

 

We kunnen het zien als een ernstige medische fout wanneer een huisdier medicijnen krijgt voorgeschreven voordat er word nagedacht over het aanvullen van vitamines en mineralen  Onderzoek om te zien welke te korten voor een bepaald probleem verantwoordelijk zijn doet men nooit, de belangrijkste brandstof voor het lichaam vitamine word vergeten !!

 

Het is triest gesteld met dierenartsen, maar ja zolang de honden baasjes netjes ieder jaar langs blijven komen zal het niet veranderen vrees ik, hoe kunnen wij honden baasjes wakker maken en dat ze het willen inzien dat ze de hond juist ziek maken hiermee ?

 

Het moet toch wel duidelijk zijn : De dierenarts adviseert brokken, daarna krijgt de hond een slecht gebit en gaat stinken uit de bek, dan is het advies kauwsticks te gebruiken die niet werken en ook nog eens slecht zijn, en dan de prijspakker gebit laten schoonmaken onder narcose dit heeft de dierenarts zelf veroorzaakt met aanbeveling van brokken is het allerbeste

 

Even voor de goede orde, er zijn natuurlijk ook dierenartsen die wel weten hoe het hoort.

Share