Wij helpen uw hond gratis van alle gewricht problemen af !! 

Conserveermiddelen in brokken veroorzaakt veel ellende

 

Ethoxyquine  E324

Ethoxyquine is een landbouw bestrijdingsmiddel voor ongedierte en onkruid, het is dus een pesticide en geen Antioxidant

Giftige bijwerkingen met name de lever- en nierfuncties verstoren, ook is aangetoond dat de darmbacteriën door Ethoxyquine ernstig worden aangetast en geminimaliseerd, hierdoor ontbreekt de balans in de darmflora , wat tot gevolg kan hebben dat de vacht droog en breekbaar wordt, er dof uit gaat zien of uit gaat vallen. De huid kan gaan schilferen en ziet er schurft achtig uit. Huid en haar verbleken en er kunnen zich wratten op de huid vormen.

 

De dieren hebben veel jeuk en krabben zich, waardoor de mogelijkheid van een infectie optreedt. Aan al deze problemen zal iets gedaan moeten worden, om ernstige afwijkingen aan huid en vacht te voorkomen.

 

 Medicinaal is er weinig aan te doen. Overgaan op een ander voer dat Ethoxyquine vrij is, is het enige alternatief, zoals rauwe gevarieerde vlees/vis voeding of diepvries vlees Het kan echter wel 3 tot 4 maanden duren voordat de giftige stoffen uit het lichaam zijn verdwenen en het herstel kan beginnen

 

BHA E320    BUTYLHYDROXYANISOL 

 

(BHA carcinogeen Kankerverwekkend)

BHA is een antioxidant voor oliën en vetten. BHA, maar eventuele BHA-opslag in de lever kan aanleiding geven tot de vorming van enzymen, die o.a. het belangrijke vitamine D afbreken. BHA kan het gehalte vetten en cholesterol in het bloed verhogen. Bovendien kunnen honden die overgevoelig zijn, reageren met oedeemvorming ofwel vochtophoping. 

 

Dus is het niet verstandig om honden te voeren met voer dat BHA bevat. Omdat vitamine D word afgebroken loopt een hond veel meer risico om problemen te krijgen met gewrichten, omdat vitamine D de hoofdrol speelt in de afbraak en opbouw van gewrichten en botten

 

BHT E321  BUTYLHYDROXYTOLUEEN

Draagt bij tot de ontwikkeling van tumoren

Is een antioxidant voor olie en vetten maar is nog giftiger dan BHA, veroorzaakt lever en nier problemen en voortplanting stoornissen, veranderd gedrag, en de bloedcellen veranderen  Dan krijgen we nog de kleur, geur, smaakstoffen, bindmiddelen ook niet erg gezond te noemen.

 

En de dierenartsen blijven maar roepen brokken zijn het beste voor uw hond !!

 

 

Share